Hindernisbaan

Wilt u een leuke hindernisbaan voor uw evenement? Wij hebben voor iedereen de leukste hindernisbaan. U vindt hier diverse hindernisbaan onderdelen die u nergens anders zal vinden. Wij zijn specialist in attractieverhuur. Wij zijn continue bezig onze attracties te verbeteren om een nog beter experience te bieden. Attracties alleen voor kinderen? Niet bij ons! Bij ons huur je namelijk de coolste hindernisbaan voor zowel jongeren als volwassenen! Ongekende hoogtes en de langste banen vindt u hier. Organiseert u een zeskamp? Dan hebben wij de tofste onderdelen om uw eigen zeskamp tot een groot succes te maken.

Hindernisbaan huren

Waar het evenement zich ook bevindt in Nederland, wij zorgen ervoor dat de hindernisbaan netjes wordt geleverd en opgehaald. Uiteraard helpen wij u mee met het opzetten van de hindernisbaan. Wel staat er per baan vermeld hoeveel vrijwilligers wij verwachten die meehelpen met het opzetten ervan en het afbouwen van de hindernisbaan. Wij zijn specialist als het gaat om stormbanen. De ene baan is nog indrukwekkender dan de andere. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Droomt u er altijd al van uw eigen baan samen te stellen? Dan maken wij deze droom waar. Wij hebben veel verschillende onderdelen die u kunt verwerken in een hindernisbaan. Op deze manier kunt u uw eigen baan samenstellen. Zo heeft u altijd weer een unieke baan met andere obstakels.

Uitsluitend stormbanen van kwaliteit

Geen goedkope import bij TimTom, maar uitsluitend 100% Nederlandse makelij. Wij garanderen u de laagste prijs. Naast onze hindernisbanen hebben wij nog diverse andere soorten attracties. Van springkussens en voetbal spellen tot bungee trampolines en waterspelen. Door het hele land heen hebben al vele groepen mensen enorm veel plezier beleeft aan onze banen. Neemt u daarom eens rustig een kijkje tussen onze diverse hindernisbanen en vindt de perfecte hindernisbaan!

Top 10 attracties van TimTom