Opblaasbare stormbaan huren

Een opblaasbare stormbaan huren staat garant voor een dag vol actie! Geniet van een drankje terwijl de kinderen zich vermaken op één van onze spectaculaire opblaasbare stormbanen… of duik zelf de stormbaan op! Uiteraard zijn al onze opblaasbare stormbanen uiterst veilig en van de allerbeste kwaliteit. Bij Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom kun je een opblaasbare stormbaan huren in alle soorten en maten. Je kunt bij ons zelfs een opblaasbare stormbaan huren die je zelf gecreëerd hebt!

Opblaasbare stormbaan huren voor evenementen

Bij Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom ku je voor ieder evenement een geschikte opblaasbare stormbaan huren. Wil je een compacte opblaasbare stormbaan huren, denk dan eens aan onze 17 meter lange Take Out Stormbaan. Door deze opblaasbare stormbaan te huren maak je van het schoolplein of veldje in de buurt een echt speelparadijs. Maar ook voor grotere evenementen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun bij ons onder andere de langste opblaasbare stormbaan van Nederland huren!

Veelzijdigheid in opblaasbare stormbaan huren

Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom biedt een breed aanbod qua opblaasbare stormbanen huren. Met de populaire Dizzy Race Stormbaan zit je altijd goed. Voor extra uitdaging huur je de BigBig Hindernisbaan. Zoek je een fonkelnieuw model, kies dan voor onze Ice Track Stormbaan. Wil je een unieke opblaasbare stormbaan huren die niemand anders heeft? Kies dan voor de TimTom Stormbaan! Deze opblaasbare stormbaan bestaat uitsluitend uit attracties die door ons zelf bedacht en ontwikkeld zijn.

Je eigen opblaasbare stormbaan huren

Uniek bij Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom is dat je ook een opblaasbare stormbaan kunt huren die je zelf hebt samengesteld. Kies op onze site de attracties waar jouw hart sneller van gaat kloppen, koppel ze aan elkaar en jouw eigen opblaasbare stormbaan huren is een feit. Een opblaasbare stormbaan huren was nog nooit zo persoonlijk!

Top 10 attracties van TimTom