Opblaasbare stormbaan

Voor evenementen als bijvoorbeeld een zeskamp wordt er vaak een opblaasbare stormbaan gehuurd. De banen zijn relatief snel op te zetten en zorgen altijd weer voor leuke momenten. Dit door de vele obstakel die tegenwoordig in een opblaasbare stormbaan zijn verwerkt. Zowel de welbekende obstakels als de nieuwe. Wij zijn namelijk altijd bezig onze banen te verbeteren en te vernieuwen. Vandaar dat u bij TimTom tal van mogelijkheden heeft om een unieke opblaasbare stormbaan te huren.

Opblaasbare stormbaan huren

Wanneer u bij TimTom een opblaasbare stormbaan wilt huren heeft u niet alleen een tal van mogelijkheden. Wij garanderen u de laagste prijs voor enkel kwaliteit. Wij bezorgen de opblaasbare stormbaan op de gewenste locatie en helpen bij het opbouwen hiervan. Wel verwachten wij een bepaald aantal vrijwilligers afhankelijk van de gekozen baan. Samen zetten we de baan op zodat u zeker weet dat de baan goed staat. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u altijd goed kunnen helpen. Met onze vaardigheden en ervaring kunnen wij u altijd van nuttig advies voorzien.

Of u zich nou in Limburg, Noord Brabant of Friesland bevindt. Wij verhuren een opblaasbare stormbaan door het gehele land. Heel Nederland is bij Stormbaanhuren TimTom aan het juiste adres voor zijn opblaasbare stormbaan.

Zelf bedacht, ontwikkeld en geproduceerd

Een opblaasbare stormbaan door ons zelf bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Wij willen u graag unieke attracties leveren. Vandaar dat wij veelal zelf attracties bedenken,ontwikkelen en produceren. Onder het TimTom original label vindt u onder andere de multi sky swing opblaasbare stormbaan. Een opblaasbare stormbaan voor de echte waaghals! Ga de hoogte in met deze uitdagende opblaasbare stormbaan.

Naast de Multi Sky Swing vindt je tussen de banen van ons eigen label ook de Crazy Race Stormbaan. Deze baan is in verschillende vormen te huren. Er zijn namelijk diverse extra obstakels die u bij deze stormbaan kunt huren waardoor de opblaasbare stormbaan nog leuker, gekker en uitdagender wordt! Weet u al voor welke opblaasbare stormbaan van TimTom u gaan?

Top 10 attracties van TimTom