Stormbaan huren goedkoop

Dat een stormbaan huren goedkoop kan bewijst Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom al jaren!. Wij hebben namelijk stormbanen in alle soorten en maten. Van klein en compact, tot de langste van het land. Daarbij ben je bij ons altijd verzekerd van de beste service tegen de laagste prijs. Zit er niets tussen dat binnen je budget valt? Stel dan gewoon zelf een unieke stormbaan samen die je goedkoop kunt huren! Het huren van een stormbaan hoeft hierdoor dus eker geen dure aangelegenheid te zijn.

Goedkoop, maar wel van topkwaliteit

Bij Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom hebben we de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij uitsluitend met attracties en stormbanen van Nederlandse makelij. We kennen onze leveranciers persoonlijk en zien daarbij toe dat we beste kwaliteit tegen de scherpste prijs kunnen blijven aanbieden. Hierdoor is het mogelijk dat bij ons een stormbaan huren goedkoop kan uitvallen, terwijl je toch verzekerd bent van de hoogste scores op kwaliteit en veiligheid.

Voor ieder evenement een stormbaan huren

Een stormbaan huren is voor iedereen bereikbaar als het zo goedkoop kan als bij ons. Voor kleinschalige buurtfeesten en braderieën zijn bijvoorbeeld onze Survivalbaan en Take Out Stormbaan prima opties om goedkoop te huren. Ook voor meer grootschalige evenementen is het mogelijk om goedkoop een grote stormbaan te huren. Zo zijn de Mega Take Out XL en de BigBig Hindernis nog steeds opvallend scherp geprijsd.

Je eigen stormbaan goedkoop huren

Als eerste partij in Nederland bieden wij aan om zelf een stormbaan samen te stellen die je goedkoop kunt huren. Kies uit onze tientallen attracties en koppel deze naar hartenlust aan elkaar. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden op jouw locatie. Doordat je zelf de attracties en de lengte bepaalt, houd je gemakkelijk de kosten in de hand. Bij Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom is het dus mogelijk om voor ieder budget een stormbaan te huren.

Top 10 attracties van TimTom