Stormbaan huren

Een stormbaan huren is een feest voor ieder evenement! Klauter over de meterslange TimTom Stormbaan en vlieg over de Multi Sky Swing Stormbaan. Bij Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom is niets te gek en kun je zelfs je eigen stormbaan samenstellen. Wij garanderen altijd de beste kwaliteit en service tegen de laagste prijs.

Stormbaan huren voor evenementen

Een stormbaan huren kan voor ieder evenement! Zo verhuren we hele grote stormbanen, waaronder de allerlangste van Nederland, maar ook hele compacte. De Take Out Stormbaan en de Survivalbaan zijn met hun 17 meters lengte goede stormbanen om te huren voor een braderie, buurtfeest of schoolplein. Voor grotere evenementen met meer ruimte en publiek kies je voor de 65 meter lange Mega Take Out XL Stormbaan. Echt uitpakken doe je met de Ultimate Stormbaan, die met een lengte van 90 meter officieel de langste stormbaan van Nederland is!

Veelzijdig aanbod in stormbaan huren

Bij Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom kun je bij een stormbaan huren kiezen uit een uitgebreid aanbod. Hardlopers in het assortiment zijn onder andere de Dizzy Race Stormbaan, de Crazy Race Stormbaan en de BigBig Hindernisbaan. Gloednieuw is onze Ice Track Stormbaan voor mega cool plezier! Extra trots zijn we op de door ons zelf ontwikkelde stormbanen. Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom bedenkt en produceert namelijk ook zelf unieke attracties die daardoor nergens anders te huur zijn. Wij noemen dit onze TimTom Originals. Al deze attracties zijn van Nederlandse makelij en van de allerbeste kwaliteit.

Je eigen stormbaan huren

Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom is de eerste partij in Nederland waar je een eigen stormbaan kunt creëren! Kies uit onze attracties, koppel ze aan elkaar en creëer zo een unieke stormbaan van tientallen meters lang. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken bij het huren van een eigen gecreëerde stormbaan voor jouw locatie.

Top 10 attracties van TimTom