Stormbaan verhuur

Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom is dé specialist op het gebied van stormbaan verhuur. Of je nu een klein buurtfeest of een grote sport- en speldag organiseert, voor stormbaan verhuur ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Sprint het snelst over de Take Out Stormbaan of duizel door de Dizzy Race Stormbaan. Wij bieden qua stormbaan verhuur het breedste en spannendste aanbod.

Stormbaan verhuur voor evenementen

Onze stormbaan verhuur richt zich voornamelijk op evenementen. Hierbij maakt de omvang niets uit. Zo passen bijvoorbeeld onze Survivalbaan en Take Out Stormbaan uitstekend op kleinschalige evenementen zoals een braderie of buurtfeest. Wanneer je een groter evenement organiseert kies je voor BigBig Hindernisbaan of de Mega Take Out XL. Heb je echt de ruimte, dan raden wij de Ultimate Stormbaan aan. Hiermee heb je de absolute koning van de stormbaan verhuur te pakken, want met een lengte van 90 meter mag de Ultimate Stormbaan zich de grootste van Nederland noemen!

Veelzijdigheid in stormbaan verhuur

Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom heeft een veelzijdig aanbod in stormbaan verhuur. In ons ruime assortiment tref je kleine en compacte stormbanen aan, maar ook hele grote stormbanen vol afwisseling. Daarnaast bieden wij met de Crazy Race Stormbaan en de TimTom Stormbaan twee unieke en door ons zelf ontworpen stormbanen aan. Deze attracties zijn door ons bedacht en speciaal voor ons ontwikkeld. Hiermee ben je dus verzekerd van een unieke stormbaan verhuur! Als eerste partij in Nederland kun je bij ons ook je eigen stormbaan samenstellen. Kies de attracties die jij leuk vindt en maak zelf een spannend parcours.

Stormbaan verhuur van de beste kwaliteit

Op het gebied van stormbaan verhuur gaan wij enkel voor de allerbeste service en kwaliteit. Uit ervaring weten wij dat er geen betere stormbanen bestaan dan die van eigen bodem en daarom zijn al onze stormbanen van Nederlandse makelij. Zo kun jij vertrouwen op de hoogste standaard in stormbaan verhuur. Bij Stormbaan- en Attractieverhuur TimTom ben je daarnaast verzekerd van de beste service tegen de laagste prijs.

Top 10 attracties van TimTom