Survivalbaan

Bent u op zoek naar een survivalbaan? Dan bent u aan het juiste adres beland. Wij hebben namelijk een ruim assortiment een survivalbanen. Met een stormbaan maakt u uw evenement onvergetelijk. Dat alleen kinderen veel plezier beleven aan opgeblazen attracties is geheel verleden tijd! Onze banen zijn zelfs voor volwassenen een hele uitdaging. De verschillende soorten hindernissen die getrotseerd moeten worden lopen erg uit een. Veel welbekende hindernissen zijn terug te vinden in onze survivalbanen. Zeker wanneer u beschikt over een groot terrein heeft u tal van mogelijkheden bij ons. Wij hebben namelijk zelfs een baan van wel 90 meter lang! De langste survivalbaan van Nederland!

Ruime keus

Niet alleen vindt u bij ons de langste survivalbaan van Nederland. Wij hebben ook diverse andere banen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Dizzy TimTom survivalbaan. Eerst wordt je net als in het welbekende Tv programma Wipe-out rond gedraaid en moet je vervolgens de baan afleggen. Dolle pret dus! Daarnaast hebben we de Mega Take Out stormbaan. Deze baan heeft een afmeting van maarliefst 52 meter. Bij deze survivalbaan moet je verschillende obstakels overwinnen en omzeilen en eindigt met een spectaculaire vrije val! Buiten de 2 zojuist genoemde stormbanen hebben we nog diverse andere banen met ieder hun eigen karakter en obstakels.

Uw unieke survibalbaan

Altijd al uw eigen survivalbaan willen samenstellen? Wij van Strombaanhuren TimTom geven u deze kans! Met de vele soorten attracties die wij hebben kunt u namelijk uw eigen baan samenstellen. Hoe leuk is dat! De elementen die u het leukste vindt kunt u in de stormbaan verwerken. Wij zorgen er dan voor dat de verschillende onderdelen gecombineerd kunnen worden waardoor u uw eigen unieke survivalbaan heeft.

Uitstekende kwaliteit

Wanneer u een survivalbaan huurt bij TimTom kunnen wij u garanderen dat u enkel A-kwaliteit ontvangt. Wij maken 100% gebruik van Nederlands makelij. Dus geen goedkope import materialen van enkel kwaliteit. En dit allemaal tegen de laagste prijs garantie. U vindt bij TimTom niet alleen standaard attracties als springkussens maar ook onze reuze stormbaan en zeskamp spellen. Voor jong en oud hebben wij altijd de leukste attracties die uw evenement onvergetelijk maken.

Top 10 attracties van TimTom